Acer, Ağustos ayında Windows 10 önyüklü çok sayıda yeni modelini müşterilerine sunacak . Şirketin telefon modellerinden Liquid M220 de Windows 10 Mobile’a hazırlanıyor.
Tayvan menşeili teknoloji şirketi Acer, Windows 10’a hızlı giriş yapan bilgisayar üreticilerinden biri oldu. Şirketin E Serisi dizüstü bilgisayarları, hızlı bir şekilde Windows 10 yenilenmeye başlarken R11 ve R13 Serisi dizüstü bilgisayarlar da Ağustos ayında Windows 10 ile birlikte yerini alacak.
Acer’ın 2’si 1 arada dizüstü bilgisayar modelleri Switch 10 ve hepsi aynı anda Aspire Z3 de Windows 10 önyüklü halde satışa sunulacak. Bu bilgiler ışığında Acer, dizüstü bilgisayar üreticileri arasında Windows 10’a en hazırlıklı ve hızlı şirketlerden biri olarak yerini alıyor.
Sadece b kadarca sınırlı kalmıyor ; Qualcomm Snapdragon 200 işlemcili ve Windows 8.1 ile çalışan Acer Liquid M220 de sonbahar da Windows 10 Mobile alacak. Bu model, Windows 10 Mobile’lı ilk modellerden birisi olacak.
Ayrıca Tayvanlı şirketten başka haberler de var... Acer’ın yeni, Aspire E serisi dizüstü bilgisayarları yeni bir renk çeşitleri ile geliyor. 15.6 ve 17.3 inç olmak üzere iki ayrı ekran boyutuyla müşterileriyle buluşup satışa sunulacak yeni modellerde, şirket gelen açıklamaya göre Windows 10 ile birlikte sesli asistan Cortana deneyimi ile daha güçlü ses performansıyla yetenekleri sayesinde en üst seviyede yerini alacak.